POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO SCHNAUZERSHOP


Polityka Prywatności to zbiór reguł, mających na celu poinformowanie Klientów Sklepu SCHNAUZERSHOP o wszelkich aspektach pozyskiwania, przetwarzania i ochrony danych osobowych, podanych podczas dokonywania zakupów na stronie

Administratorem i właścicielem Sklepu jest JAGA Aldona Skowyrska z siedzibą w Toruniu, ul. Bolta 4b/35, 87-100 Toruń, NIP: 8792286699, REGON: 364875110, wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEiDG).

Podstawą prawną Polityki Prywatności jest ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2014 poz. 1182 z późniejszymi zmianami).

Każdy klient korzystający ze Sklepu akceptuje poniższe zasady Polityki Prywatności.


1. DANE OSOBOWE


Dokonując zakupów w Sklepie, wyrażają Państwo zgodę na gromadzenie, przetwarzanie, przechowywanie i używanie Państwa danych osobowych przez JAGA Aldona Skowyrska.
Zgromadzone dane osobowe wykorzystywane są w szczególności w celu świadczenia dostępnych za pośrednictwem Sklepu usług, obsługi Państwa konta czy obsługi procesu rejestracji.
Dane osobowe są chronione zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2014 poz. 1182 z późniejszymi zmianami) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich. Są one gromadzone z należytą starannością i odpowiednio chronione przed dostępem osób nieuprawnionych.

Zgodnie z ustawą wskazaną powyżej, mają Państwo prawo do wglądu do swoich danych osobowych, ich modyfikowania oraz żądania usunięcia.



2. NEWSLETTER

Newsletter jest bezpłatną usługą, polegającą na informowaniu Klientów, którzy wyrazili na to zgodę, o nowościach, promocjach, czy wyprzedaży produktów oferowanych przez Sklep.

Newsletter jest rozsyłany jako wiadomość e-mail.

W każdym momencie mogą Państwo zrezygnować z subskrybowania Newslettera.
Podejmując decyzję o subskrybowaniu Newslettera dotyczącego produktów i działań sklepu, wyrażają Państwo zgodę na otrzymywanie materiałów marketingowych przekazywanych drogą elektroniczną (na podstawie art. 8 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną, Dz. U. Z 2002 r., Nr 144, poz. 1204, z późn. zm.).


3. PORTALE SPOŁECZNOŚCIOWE


Udostępniamy połączenie strony www.schnauzershop.pl z portalem Facebook, dostępnym na stronie www.facebook.com, będącym własnością Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA.

Kliknięcie na stronie www.jaga-luxury.pl ikony "Śledź nas na Facebooku" przeniesie Państwo na stronę www.facebook.com/grupaSchnauzer/. Strona ta jest fanpagem marki SchnauzerShop. Zawarte są na niej informacje związane z marką oraz umożliwia prowadzenie konwersacji.

Poprzez użycie wtyczki łączącej stronę Sklepu z portalem społecznościowym, otrzymuje on informację o Państwa wizycie na naszej stronie. Jeżeli są Państwo posiadaczami konta na portalu społecznościowym, Państwa wizyta może zostać na nim odnotowana i uwidoczniona.


4. COOKIES (CIASTECZKA)


Sklep używa tzw. "cookies" („ciasteczka”) w celu umożliwienia Państwu wykorzystywania poszczególnych funkcji stron w Sklepie. Są to pliki z informacjami konfiguracyjnymi, zapisujące dane potrzebne m. in. do zalogowania się na swoje konto. Pliki "cookies" są w większości automatycznie akceptowane przez większość przeglądarek internetowych. W każdej chwili mogą jednak Państwo je wyłączyć aktywując odpowiednie ustawienia w swojej przeglądarce.

W przypadku wyłączenia plików „cookies” lub modyfikacji ustawień przeglądarki dot. plików „cookies” pewne części serwisu internetowego mogą być niedostępne lub nie działać poprawnie.